Onze

Visie

Wij zijn Stokerson, jouw toegewijde partner voor hoogwaardige sportkleding en supplementen. Wij staan voor kwaliteit, transparantie en integriteit. Onze producten worden vervaardigd uit de beste grondstoffen, onder eerlijke werkomstandigheden, omdat we vinden dat welzijn begint bij de bron. Wij geloven dat onze producten niet alleen goed moeten zijn voor je gezondheid, maar ook voor de wereld om ons heen. Met producten van Stokerson investeer je in jezelf, terwijl je bijdraagt aan een eerlijke en duurzame toekomst.

Zuivere

Supplementen

Of je nu een fanatieke sporter bent of gewoon graag actief bezig bent, onze hoogwaardige supplementen bieden de perfecte ondersteuning. Gemaakt van de beste grondstoffen.Ze vormen een eerlijke en gezonde aanvulling op je voeding, ideaal voor wie bewust leeft en sport. Met Stokerson krijg je die extra ondersteuning die past bij jouw actieve levensstijl. Kies voor Stokerson en geef jouw lichaam de verzorging die het verdient, zodat je vol energie en kracht kunt blijven genieten van jouw favoriete activiteiten. Stokerson: Strong on Nature.

Shop hier supplementen

verantwoorde

Kleding

Onze shirts voldoen aan hoge standaarden op het gebied van duurzaamheid en textielkwaliteit. Ze zijn gecertificeerd volgens zowel het OEKO-TEX als het GOTS keurmerk. OEKO-TEX staat voor vertrouwen in textiel en waarborgt dat onze kleding vrij is van schadelijke stoffen. GOTS, oftewel Global Organic Textile Standard, garandeert dat de shirts zijn vervaardigd uit biologisch geteeld katoen en dat het gehele productieproces voldoet aan strikte milieueisen en sociale criteria. Met deze certificeringen benadrukken we onze toewijding voor zowel het welzijn van de drager als de planeet en bieden we een bewuste keuze voor kwaliteit en duurzaamheid.

Shop hier kleding

Heb je vragen? neem hier contact met ons op